Podpisne tablice

Podpisne tablice in zasloni 

Za uvedbo elektronskega podpisa potrebujemo ustrezno namensko podpisno tablico ali tablični računalnik z ustreznim pisalom. Podpisne tablice so različnih velikosti in imajo različne možnosti prikaza vsebine za podpis. Izbira je odvisna od delovnega mesta (stacionarno oziroma mobilno) in namena uporabe.

Podpisna tablica Wacom STU-430

Podpisna tablica Wacom STU-430 je vsestranska tablica in ponuja vse, kar uporabnik želi ob nakupu visoko kakovostne tablice. Tanek in privlačen videz se lahko vklopi v kakršnokoli podpisno okolje. Enobarvni LCD zaslon je zaščiten s kaljenim steklom in posledično omogoča še večjo odpornost in zaščito pred praskami. Spremljajoče pisalo brez baterije nudi visoko stopnjo občutljivosti na pritisk in omogoča edinstven profil zajemanja podpisa. Držalo pisala poleg osnovnega namena služi tudi kot zaščita pred naključnimi izklopi USB kabla.

 

Podpisna tablica Wacom STU-530

Podpisna tablica Wacom STU-530 z visoko ločljivostjo barvnega zaslona in izboljšanim, tankim zunanjim videzom omogoča odlično uporabniško izkušnjo. Nov videz tablice je odziv na zahteve trga po sodobni, ergonomski in zanesljivi podpisni tablici. Poleg osnovnega namena za zajem podpisa, tablica postaja vse bolj uveljavljeno marketinško orodje (prikaz oglasov, širjenje ugleda blagovne znamke...). USB vhod za kabel je še dodatno zaščiten z varnostno plastiko, pisalo ob tablici pa je možno tudi privezati z vrvico in s tem zagotoviti čim manj odtujitev. 

 

Podpisni zaslon Wacom DTU-1031x

Barvni podpisni zaslon Wacom DTU-1031x je odlična rešitev za uporabnike, ki želijo zaslon za pregledovanje in podpisovanje polne velikosti dokumentov. Zaslon je zaščiten s kaljenim steklom, se ne lesketa in omogoča uporabnikom podpisovanje tako na ravnih površinah kot tudi pod kotom (nagnjena površina).. Montažne luknje omogočajo različne možnosti pritrditve zaslona na nosilce ali stojalo (tudi kot opcija za zavarovanje pred krajo).  Pisalo brez baterije z visoko stopnjo občutljivosti na pritisk omogoča kvaliteten zajem podpisa. 

 

Podpisni zaslon Wacom DTU-1141

Najnovejši model Wacomovih podpisnih zaslonov DTU-1141 kot vse ostale Wacom tablice in zasloni deluje brez napajanja, delovati prične ob priklopu z USB kablom na delovno postajo. Prednost podpisnega zaslona DTU-1141 z barvnim LCD zaslonom, je možnost nastavljanja šestih različnih resolucij, vse od 800x600 do 1920x1080. Pisalo, ki ne potrebuje polnjenja (ne deluje na baterije), nudi visoko stopnjo občutljivosti na pritisk in omogoča kvaliteten zajem podpisa. Montažne luknje na zaslonu omogočajo različne možnosti pritrditve na nosilce ali stojalo (tudi kot opcija za zavarovanje pred krajo). Kot vsi ostali Wacomovi izdelki je tudi ta podpisni zaslon izjemno trpežen, implementacija je možna v različna okolja in aplikacije.