S kom sodelujemo

Wacom GmbH

Podjetje Wacom je ustanovljeno leta 1983, je globalno podjetje s sedežem na Japonskem in podružnicami v več kot 150 državah, ki podjetju omogočajo podporo trženju in distribuciji. Wacomova vizija, da bi ljudi in tehnologijo prek naravnih vmesnikov zbližali,  ga je pripeljala na mesto vodilnega svetovnega proizvajalca podpisnih tablic in zaslonov, kakor tudi digitalnih rešitev za shranjevanje in obdelavo digitalnih podpisov.  Wacomove rešitve za e-podpisovanje so v uporabi na različnih področjih in omogočajo digitalni potek dela s poudarkom na visoki varnostni ravni, kar je ključnega pomena za sektor telekomunikacij, finančne industrije, javne uprave, zdravstva in turizma.

Več o družbi WACOM

 

CROZ d.o.o. Hrvaška 

Družba CROZ je usmerjena na področje financ in javnega sektorja, pa tudi v druge velike informacijske sisteme. Storitve CROZ so osnovane tako, da jih lahko ponudijo različnim kupcem istih potreb, nudijo pa tudi strokovne storitve v različnih segmentih, vključno z izobraževanjem, svetovanjem in izvajanjem. Glavna strokovna področja vključujejo razvoj programske opreme na ključ, svetovanje, poslovno analitiko, vpeljevanje IBM tehnologije in orodij, storitve testiranja in upravljanja.

Več o družbi CROZ

 

SRC d.o.o.,  Slovenija, Hrvaška, Srbija, Makedonija

Družba SRC d.o.o. je ena izmed največjih sistemskih integratorjev v regiji s sedežem v Ljubljani, ima pa tudi podružnice na Hrvaškem, v Srbiji in Makedoniji. Osrednja dejavnost družbe je poslovna digitalna transformacija  z inovativnimi tehnološkimi rešitvami, svetovanje in oddajanje IT infrastrukture v najem. Med drugim sodelujejo s sektorjem javne uprave, telekomunikacij in finančnega sektorja.

Več o družbi SRC 

 

A1 Slovenija, d. d.

A1 Slovenija je drugi največji mobilni operater v Sloveniji, ki ponuja svoje storitve že od leta 1999. A1 ustvarja napredne, enostavne in brezskrbne komunikacijske storitve, s poudarkom na zagotavljanju dodane vrednosti za svoje stranke. Poleg telekomunikacijskih storitev, A1 s svojimi partnerji ponuja tudi poslovne storitve, ki vključujejo tudi vrsto SETCCE storitev v oblaku za upravljanje digitalnih transakcij. 

Več o družbi A1 Slovenija, d. d.


Družba SETCCE je aktivna na različnih področjih informacijskih tehnologij, vključno s člastvom v: 

  • GZS ZIT,
  • GZS ZITex,
  • GZS SeGov,
  • člani PEPPOL,
  • člani delovne skupine eSlog,
  • sodelovanje v IETF,
  • sodelovanje v W3C.